Shandong Zhongshan Photoelectric Materials Co., Ltd

Pau
  • Pau
  • Poʻo inoa
Home > E pili ana iā mākou > E nānā e pili ana i kā mākou huahana
E nānā e pili ana i kā mākou huahana


Ua kūkuluʻo T He hui i ka laina hana nui o ka fl utographepbhone a me ka hanaʻana i nā mea hana ma mua o ka honua a puni i kēia manawa.


I ka manawa like, he kiʻi o ka hanaʻana fluor , nā hana likeʻole, e like me nā kohoʻoi aku ka maikaʻi o nā colserage, fluorinated flioried ,'Āina kīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwīwī, FluorOPoid.


ʻO kaʻoihana nui o kaʻoihanaʻo ia ka noiʻi a hana i nā hana fluororcarcarctional Flueroorcarne (Flongographephenel, fluerrographite, fluorrographiy, etc.); ʻO ka pā'ālua lithium kiʻekiʻe loa i keʻano o nā mea nui a me kāna mau hale kiʻi (nano floporcarcarcarcarbon shopde); ʻO ke kāhiko a me kāna mau kiʻi kiʻi kiʻi (Li-B Aly, Li-SI Alloy); Nā koho uila o Lithim Battery ʻO ka'ōpū Ultrathin Lithium ʻO ke kākela IC a me semainornurcor e hana nei i nā mea hana loea, nā kiʻiʻoniʻoni kiʻekiʻe, nā mīkini pīpī kiʻekiʻe,ʻo Semicondrucor nā kumuwaiwai statable (b-11 mau mea i loko o ka hana nui o nā mea hana b-10 mau o ka b-radior reconderal ʻO ka fluorine e loaʻa ana nā mea biometical. Hoʻokomoʻia nā mea kūʻai aku i nā mea kūʻai aku hou,ʻo nā mea paʻi kiʻi,ʻo nā miclelectroned


ʻO ka papa inoa o ka hoʻohanaʻana i keʻano o ka mana o ka mana o ka hana uila o ka hana o ka hana o ka hana o ka hana o ka hana hana ma keʻano he papa hanaʻo Shandong. ʻO ka hana makahiki makahiki o ka 100 miliona mau pahu fluorie fluorie .

Paena Pūnaewele

Home

Product

Phone

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna